Autor: Laura Reiter • 21. juuni 2021

Katrin Vaga globaalsest turundamisest: pandeemia mängis meile trumpkaardid kätte

E-residentsuse rahvusvaheliste avalike suhete juht Katrin Vaga jagas e-residentsuse kui Eesti visiitkaardi võimalusi, mis aitavad Eestit veelgi rohkem maailmakaardile viia ja tugevdada riigi kuvandit innovaatiliste lahenduste sünnimaana.
Väljastuspunktide pressikonverents Brasiilias

Kuidas e-residentsus aitab Eestit kui riiki laiemalt turundada?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700