Autor: Best Marketing • 21. aprill 2022

Suur tunnustus! Optimist võitis esimese Eesti agentuurina USA suurimal loovkonkursil kolm pronksi

Optimisti ja Eesti Seksuaaltervise Liidu kampaania "#14poleokei" on esimene Eesti töö, mis võitis Ameerika Ühendriikide suurimalt loovkonkursilt Clio Awards kolm pronksi. Ühtlasi kuulub Clio Awards maailma TOP5 loovuskonkursi hulka.
Optimisti tiim
Foto: Harry Tiits

„Oleme Clio Awardsi kolmikvõidu üle siiralt õnnelikud, kuid kindlasti pole meie võitlus veel lõppenud. Maailmas on endiselt palju riike, kus seksuaalse enesemääramise vanus on alla 16-eluaasta. Loodame, et tunnustus paneb üha rohkem inimesi ja riike mõtlema, et 14 pole okei,“ sõnas kampaania üks loovjuhte Anoorupa Bose.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700