Autor: Laura Reiter • 22. märts 2022

Aasta Turundustiimi nominent Bolt: tänu motiveeritusele ja sihikindlusele tegutseme enam kui 45 riigis

Bolti turundusspetsialist Kertu Villi sõnul on nende meeskonna peamised tugevused motiveeritus ja sihikindlus, tänu millele tegutseb Bolt täna edukalt juba enam kui 45 riigis ja selle teenuseid kasutab enam kui 70 miljonit klienti üle maailma.
Kuna Bolti meeskonda kuulub kümneid inimesi, kes viibivad erinevates asukohtades üle maailma, on pildile jäänud vaid osa meeskonnast.

Kertu Villi sõnul on üks nende suurimaid tugevusi meeskonna motiveeritus ja sihikindlus, tänu millele tegutsevad nad edukalt enam kui 45 riigis ja kasvavad veelgi. „Meie turundustiimi kuuluvad oma ala spetsialistid, kelle tugevusi osatakse hinnata ja tunnustada - olgu selleks siis strateegiline või analüütiline mõtlemine, reklaamtekstide ja sisu loomine, projektijuhtimine või muu,“ rääkis ta ja lisas, et nad on kui üks pere, kel on ühine missioon – muuta kõigi tulevikku inimsõbralikumaks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700