Autor: Laura Reiter • 21. märts 2022

Aasta Turundustiimi nominent Swedbank: soovime olla hästi lihtsad ja sõbralikud

Swedbanki turundus- ja müügiosakonna juht Arno Pae toob välja, millega nad endi sõnul eelmisel aastal kõige enam silma paistnud ja nominatsiooni välja teeninud on.
Swedbanki turundustiim

Arno Pae usub, et nad oma tegevustes silma paistnud mitmekülgsusega. „Teame, et meie kliendid märkavad ja hindavad otsesuhtlust,“ ütles ta ja lisas, et on koos kommunikatsioonitiimiga väga aktiivselt sotsiaalmeedias rahaasjade teemal nõu andnud, veebiseminare korraldanud ja ka lihtsalt toredaid mänge korraldanud. „Ja mõned reklaamid on ka hästi välja tulnud,“ lisas ta, öeldes, et tahavad keeleliselt olla hästi lihtsad ja sõbralikud ning ehk on ka see silma paistnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700