Autor: Laura Reiter • 21. märts 2022

Aasta Turundustiimi nominent WRC Rally Estonia: meie missiooniks on teha asju esimesena ja paremini

WRC Rally Estonia turundusjuht Camilla Themase sõnul on üks nende suurimaid tugevusi olnud pealtvaatajate, sõitjate ja tiimide jaoks eriliste ning emotsionaalsete hetkede loomine, mida pakuvad nende uuenduslikud ja vahel võib-olla ka veidi ootamatud lahendused ning produktsioon.
WRC Rally Estonia korraldusmeeskond

Camilla Themas rääkis, et Rally Estonia’l täitub tänavu juba 12. korraldusaasta ning aastast aastasse on ka nende tiim jõudsalt kasvanud. „Üks suur eesmärk ja unistus, tuua autoralli maailmameistrivõistluste (WRC) etapp Eestisse, täitus juba aastal 2020 – tänavu oleme korraldamas järjekorras kolmandat WRC etappi Eestis, mis leiab aset 14.-17. juulil Tartus ning Lõuna-Eesti ja Jõgevamaa teedel,“ sõnas Themas ja lisas, et on enda missiooniks seadnud olla maailma kõige innovaatilisem ning erilisem WRC etapp ning teha asju paremini ja esimesena.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700