Autor: Best Marketing • 16. märts 2022

Elisa senine turundusjuht liitus ettevõtte tippjuhtkonnaga ning asus juhtima turundus- ja kommunikatsiooniüksust

Käesoleval aastal liitusid Elisa tippjuhtkonnaga kaks võimekat naisjuhti. Elisa erakliendiüksust asus juhtima Mailiis Ploomann ning turundus- ja kommunikatsiooniüksust Karin Kanepi. Mõlemad juhid on panustanud Elisa edusse, uuenevusse ja kliendikeskusesse, arendades uusi digiteenuseid ja panustades ettevõtte tulemuslikkusesse.
Elisa turundus- ja kommunikatsiooniüksuse juht Karin Kanepi
Foto: Jake Farra

„Elisa eesmärgiks tõusta Eesti turul juhtivaks meelelahutus-, IT- ja telekommunikatsiooni ettevõtteks ning olla jätkuvalt suurepärane tööandja. Mailiis ja Karin on kaks tugevat ja pikaajalise staažiga juhti, kes saavad käesolevast aastast veelgi enam rakendada oma kogemusi ettevõtte üksuste strateegilises juhtimises ja digitaalsetes muutustes,“ sõnas Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700