Autor: Best Marketing • 14. jaanuar 2022

Elisa oli mullu tööotsijate seas number üks telekomiettevõte

Möödunud aastal osutus telekommunikatsiooniettevõtetest tööotsijate seas kõige populaarsemaks valikuks Elisa, selgub CVKeskus.ee värskelt avaldatud statistikast. Lisaks suurele huvile töökuulutuste vastu märkisid tööotsijad Elisa ära ka ühe kõige ihaldatuma tööandjana.
Foto: Liis Treimann

“Töötajate leidmine on meeletu nõudluse tõttu kõikide ettevõtete jaoks viimase aasta-kahe jooksul märkimisväärselt keerulisemaks muutunud, seega on see väga suureks tunnustuseks, et just Elisa tööpakkumised on telekomisektoris tööd otsivate inimeste seas kõige suuremat huvi tekitanud,” ütles Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700