Autor: Best Marketing • 10. november 2021

Lõunakeskusel õnnestus septembri parima otsepostiga ka Valga rahvas Tartusse meelitada

Oktoobrikuu parimaks otsepostiks valis Omniva žürii Lõunakeskuse poolt saadetud reklaamlehe Eesti toidu päeva kohta. Lustaka ja koduse välimusega otsepost meelitas tänu nutikale sihtimisele kohale nii kohalikud inimesed Tartust kui ka rahvast Valgast, Võrust ja Põlvast.

Omniva reklaamlahenduste juht Kristi Purge sõnul peitus Lõunakeskuse otseposti edu toreda disainilahenduse ja läbimõeldud sihtimise koosmõjus. ,,On rõõm näha, et otseposti formaat leidis kasutust ürituse turundamisel ning seda tehti äärmiselt läbimõeldult,’’ sõnas Purge. Lõunakeskuse turundusjuht Piret Vapajeva selgitas, et otseposti otsustati levitada lisaks Tartule ka teistes Lõuna-Eesti maakondades just seetõttu, et varasem praktika on näidanud, kuidas selle reklaamkanali kasutamine aktiveerib hästi ka inimesi kohtadest nagu Valga, Võrus ja Põlva. ,,Ürituse päeval oli näha, et kohale oli tulnud rahvast ka kaugematest piirkondadest, kes võib-olla iganädalaselt Lõunakeskusesse ei satu,’’ nentis Vapajeva.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700