Autor: Best Marketing • 29. september 2021

Riigikogus sündis e-kaubanduse toetusrühm

Riigikogu liikmed moodustasid e-kaubanduse toetusrühma, mille eesmärgiks on aidata arendada e-kaubanduse õiguskeskkonda, tagada siinsetele ettevõtjatele aus konkurentsiolustik, tuua riigile maksutulu, elavdada eksporti ja võimaldada tarbijate mugavat teenindamist.
E-kaubanduse toetusrühma aseesimees Raimond Kaljulaid
Foto: Liis Treimann

E-kaubanduse toetusrühma esimehe, Riigikogu liikme Marko Tormi sõnul on e-kaubandus viimastel aastatel kasvanud kiires tempos ning selle mõju majanduse käekäigule on järjest kasvav. „Tegemist on hoogsalt edeneva sektoriga, kus hõivatute osakaal suureneb iga-aastaselt, samuti muutub kaupade piiriülene liikumine aina tavalisemaks,“ märkis ta. „Toetusrühma loomisel on oluline e-kaubanduse teemade üle arutlemine ja kitsaskohtade mõistmine ka parlamentaarsel tasandil. See tähendab vahetut kontakti sektoriga ja sõnumeid valdkonna ettevõtjaid koondavatelt esindusorganisatsoonidelt. Sektori väljakutseid sisuliselt mõistev seadusandja on siht, mille poole soovime liikuda.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700