Autor: Laura Reiter • 19. mai 2021

Aasta Turundustiimi nominent: Eesti Haigekassa

Tervisekassa avalike suhete ja tervise edenduse osakonna peaspetsialisti Taisi Kõivu sõnul on nad oma töös muutunud oluliselt julgemaks ja stiililt vabamaks, väljudes senisest konservatiivsest mullist – see kõik paistab ka välja ning on tekitanud kõneainet.
Tervisekassa tervise edenduse spetsialist Ave Jüriöö ja tervise edenduse peaspetsialist Taisi Kõiv
Foto: ERLEND STAUB

Mis te arvate, millega on teie tiim nominatsiooni n-ö ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700