Autor: Best Marketing • 11. märts 2021

Kerttu Talvik: Z-generatsiooni sotsiaalmeedia tarbimine eeldab personaliseeritud videosisu

Z-generatsioon ehk zoomerid on sugupõlvede loetelus viimased. Sünnipäraselt digialtid noored erinevad eelnevast generatsioonist mitmel olulisel moel. Globaalsete sotsiaalmeediaplatvormide esindaja Httpool tõi välja põhilised mustrid, mida peaks uusimale põlvkonnale turundades jälgima.
Kerttu Talvik

Httpool Eesti juhi Kerttu Talviku sõnul peaksid ettevõtted juba mõtlema Z-generatsiooni tähelepanu püüdmisele, sest praegu varasesse täiskasvanuikka jõudev generatsioon moodustab õige pea olulise osa tarbijatest. „Z-generatsiooni vanimad esindajad on värskelt oma karjääri alustamas, mistõttu suureneb peagi ka nende ostujõud. Ettevõtted, kes oma turundusstrateegiat nendele ei kohanda võivad kaotada olulise kliendisegmendi,“ selgitas Talvik. Ta lisas, et Z-generatsioonile turundades tuleb meeles pidada nende eripärasid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700