Autor: Hando Sinisalu • 17. veebruar 2021

Rory Sutherland: turundajad alatähtsustavad asju, mida ei saa mõõta, ja ületähtsustavad asju, mida saab mõõta

Hando Sinisalu intervjueeris turundusmaailma legendi ja turunduskonverentsi Password 2021 peaesinejat Rory Sutherlandi.

Rory Sutherland räägib turunduskonverentsil Password 2021 sellest, miks turundus pole matemaatika, vaid mustkunst! Ta peab videosilla vahendusel ettekande ja vastab Eesti publiku küsimustele. Tutvuge programmiga ja registreeruge soodushinnaga siin! Saadaval on nii saali- kui ka veebipiletid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700