Autor: Best Marketing • 9. detsember 2020

Password 2021 esinejate hulka lisandus Rory Sutherland

Rory Sutherland on tõeline legend turundusmaailmas ning käitumisökonoomika üks säravamaid tähti, kellel on seljataga üle 30 aasta karjääri Londoni Ogilvy agentuuris.
Rory Sutherland esineb turunduskonverentsil Password 2021.

Oma eelmisel aastal ilmunud turundusbestselleris “Alchemy: The Dark Art and Curious Science of Creating Magic in Brands, Business, and Life” toob Sutherland arvukalt näiteid selle kohta, miks tarbijad käituvad ebaratsionaalselt ja miks vastupidiselt hetkel levinud arvamusele ei saa turunduses kõike mõõta ja tarbijate käitumist ette ennustada. Tarbijad käituvad täiesti ebaloogiliselt!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700