Uudised
Ainult tellijale

Suunamudimine kui elukutse tekitab segadust ka suunamudijates endis

Kristiina Niimeistri magistritöös selgus, et suunamudimine kui sotsiaalmeedia amet on Eestis varajases arengufaasis ning ameti kõik osad ei ole veel paika loksunud. Ameti olemuse suhtes on kohati vastuolulised ka suunamudijate seisukohad.

Kristiina Niimeister kaitses Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis magistritöö teemal „Suunamudija kui elukutse Eesti suunamudija käsitluses“.   Foto: Erakogu

Suunamudijaks võib pidada sotsiaalmeedias rolli, kellena tegutsedes on võimalik saavutada majanduslik kasu, luua sotsiaalseid suhteid, ennast väljendada ning teostada. Ehkki tegijad peavad seda tööks, on suunamudimist Eestis reguleeritud minimaalselt – vaid mõne reklaamiseaduse punktiga. Magistritöö raames uurisin suunamudija ameti tunnuseid, lähtudes tegutsejate enda maailmapildist, tajudest ja hoiakutest.

Vormista tellimus kohe ja saad ligipääsu:
 • kõigile võtmega lugudele;
 • edukate kampaaniate case-study’dele;
 • raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetele;
 • turunduse TOPi andmetele ja intervjuudele;
 • bestmarketing.ee arhiivile.
 • Jaga lugu:
  BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

  Bestmarketing.ee toetajad:

  Marianne Liibert
  Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
  Maarit Eerme
  Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
  Hando Sinisalu
  Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700