Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 10. juuni 2020

Best Marketing Club: 16. juunil esinevad Kadri Ambos ja Mariliis Mähhar

26. maist 16. juunini toimub ürituste seeria Best Marketing Club, kus tuntud Eesti ettevõtete turundusjuhid räägivad, kuidas nad oma ettevõttes turundust korraldavad. Teisipäeval, 16. juunil esinevad Alexela turundus- ja jaemüügijuht Kadri Ambos ning turundustiimi juht Mariliis Mähhar.
Kadri Ambos ja Mariliis Mähhar

Alexela viis hiljuti lõpuni neli aastat kestnud brändivärskenduse. "Brändimuudatus või -värskendus on suur samm iga ettevõtte ja seal töötavate inimeste jaoks. Paljud ilmselt ei oskakski hinnata kuivõrd nad oma ettevõtte brändiga emotsionaalselt seotud on, mis tähendab, et muudatusi selles vallas tajutakse eriti teravalt ja esimene reaktsioon uuele ei pruugi olla alati kõige positiivsem. Tagantjärgi saame kogemuse põhjal öelda, et uue brändi omaksvõtt ettevõtte sees võttis aega umbes kaks aastat," kommenteeris Alexela turundus- ja jaemüügijuht Kadri Ambos.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700