Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 27. mai 2020

Best Marketing Club: teine esineja on Liina Liiv

26. maist 16. juunini toimub ürituste seeria Best Marketing Club, kus tuntud Eesti ettevõtete turundusjuhid räägivad, kuidas nad oma ettevõttes turundust korraldavad. Tele2 brändikommunikatsioon võitis aasta parima meediateo auhinna ning 5. juunil räägibki Best Marketing Clubis oma tegemistest Tele2 turundus- ja kommunikatsioonijuht Liina Liiv.
Neljaosalise veebiseminaride seeria Best Marketing Club teine esineja on Tele2 turundus- ja kommunikatsioonijuht Liina Liiv.

2019. aasta alguses oli Tele2 enamike mõõdetavate brändi kvaliteedinäitajatega (välja arvatud hinnakuvand) oma peamistest konkurentidest mõnevõrra taga. Samas pole hind enam ammu telekomi sektoris peamine mõjutaja. Seega oli brändil vaja näidata ennast väljakutsuja rollis, kes murrab sektoris levinud tavasid. Tulemus? Koostöös MediaBrokeriga sündinud Tele2 brändikommunikatsiooni tegevused tunnistati 2019. aasta parimaks meediateoks. Aasta jooksul tehti kolm kampaaniat, mille tulemused ületasid kõiki ootusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700