Autor: Ribaana-Chätleen Horm • 24. aprill 2020

Kuidas Tele2 DNA neid kriisiolukorras päästis?

Tele2 turunduskommunikatsioonijuht Liina Liiv jagas kogemusi, kuidas nemad eriolukorraga kohanesid. Ta tõi välja, et neil ei ole olemas pandeemiamanuaali – nagu ilmselt mitte kellelgi meist. Aga mida nad siis tegid? Vaatasid kriisile otsa!
Best Marketingi veebiseminaril “Turundus eriolukorras” esines Tele2 turunduskommunikatsioonijuht Liina Liiv, kes jagas kogemusi, kuidas nemad eriolukorraga kohanesid.

Liiv rõhutas, et kõik otsused, mis kriisi ajal ettevõttes ellu viidi, lähtusid nende strateegiast ja väärtustest. Tele2 strateegiaks on saada parima teenindusega ettevõtteks Eestis, seega strateegiat ei muudetud, vaid hakati mõtlema, kuidas seda veelgi aktiivsemalt ellu viia. Liina jagas muutused kolme gruppi: tehniline valmisolek, emotsionaalne valmisolek ja “kaine mõistus”. Mida need aga tähendavad?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700