Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 2. juuni 2020

Best Marketing Club: kolmandana esinevad Eve Järve ja Mirjam Peetsmann

26. maist 16. juunini toimub ürituste seeria Best Marketing Club, kus tuntud Eesti ettevõtete turundusjuhid räägivad, kuidas nad oma ettevõttes turundust korraldavad. 9. juunil räägivad Bigbanki turundusjuht Eve Järve ning kliendikogemuse juht Mirjam Peetsmann turundusest panganduse valdkonnas.
Eve Järve ja Mirjam Peetsmann

Bigbanki turundustiimis planeeritakse kõiki tegevusi kliendi vaatest lähtuvalt. "Mõõdame järjepidevalt klientide rahulolu ja tagasisidet ning selle põhjal timmime ka oma turundustegevusi", sõnas Best Marketingile antud intervjuus Bigbank Eesti turundusüksuse juht Eve Järve.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700