Autor: Best Marketing • 12. märts 2020

Vanalinna Rahva Raamat on Euroopa parim raamatupood

Eile kuulutati 2020. aasta parimaks raamatupoeks Uus-Meremaa raamatupood Unity Books. Kolme parima sekka jõudis ka Vanalinna Rahva Raamat, mis osutus kõigist kandidaatidest Euroopa parimaks. Lisaks jõudis esikolmikusse Jeemeni raamatupood Yemen Bookstore.
Turunduskonverentsi Password 2020 auhinnapidu toimus Euroopa parimas raamatupoes.

Rahva Raamatu tegevjuhi Jan Plaani sõnul kinnitab Euroopast ainsa raamatupoena esikolmikusse jõudmine selgelt, et pika ajalooga valdkonnas, nagu raamatuäri seda on, saab teha uuenduslikke samme moel, mis suudavad siduda omavahel väärika raamatupoe hubase atmosfääri kaasaegse kaubandusvormiga. „Esimesena Eestis kõigi maailma raamatupoodide seast esikolmikusse jõudmine kinnitab üheselt, et oleme Rahva Raamatus valdkonna arendamise eestvedajatena õigel teel,“ ütles ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700