Best Marketing • 12 märts 2020

Vanalinna Rahva Raamat on Euroopa parim raamatupood

Eile kuulutati 2020. aasta parimaks raamatupoeks Uus-Meremaa raamatupood Unity Books. Kolme parima sekka jõudis ka Vanalinna Rahva Raamat, mis osutus kõigist kandidaatidest Euroopa parimaks. Lisaks jõudis esikolmikusse Jeemeni raamatupood Yemen Bookstore.

Turunduskonverentsi Password 2020 auhinnapidu toimus Euroopa parimas raamatupoes.  

Rahva Raamatu tegevjuhi Jan Plaani sõnul kinnitab Euroopast ainsa raamatupoena esikolmikusse jõudmine selgelt, et pika ajalooga valdkonnas, nagu raamatuäri seda on, saab teha uuenduslikke samme moel, mis suudavad siduda omavahel väärika raamatupoe hubase atmosfääri kaasaegse kaubandusvormiga. „Esimesena Eestis kõigi maailma raamatupoodide seast esikolmikusse jõudmine kinnitab üheselt, et oleme Rahva Raamatus valdkonna arendamise eestvedajatena õigel teel,“ ütles ta.

Möödunud nädalal toimus Vanalinna Rahva Raamatus turunduskonverentsi Password 2020 auhinnapidu, kus autasustati Eesti parimaid turundus-, meedia- ja kommunikatsioonitegusid.

Loe ka:

Galerii: Auhinnapidu Rahva Raamatus

Aasta Turundustegu 2019 võitjad

Aasta Meediategu 2019 võitjad

Aasta Kommunikatsioonitegu 2019 võitjad

Eesti turunduse parimate autasustamine turunduskonverentsi Password auhinnapeol 4. märtsil 2020 Vanalinna Rahva Raamatus.  Foto: Photo:Marko Mumm

Üle 100 aasta Tallinnas Saarineni majas tegutsenud Vanalinna Rahva Raamat läbis möödunud aastal uuenduskuuri. Renoveerimisprojekti lähteülesandeks oli luua ajastutruu raamatupood, mille lõpplahendus saaks oma koosluselt ja interjöörilt eriline ja pakuks kõneainet nii kõigi raamatusõprade kui ka valdkonna arvamusliidrite seas. „Ajal, mil üha suurem osa raamatuärist liigub kaubanduskeskustesse ja veebipoodi, on mul väga hea meel, et suutsime pika ajalooga raamatupoele Tallinna Vanalinna serval uue hingamise anda ja seda veel niivõrd positiivse vastukaja saatel!“ rääkis Rahva Raamatu turundusjuht Kersti Küla.

“Aasta raamatupoe“ auhinda annab välja London Book Fair koostöös raamatute hulgimüüja Gardnersiga viiendat korda. Korraldajate sõnul on auhinna eesmärgiks näidata, et tänapäevased raamatupoed ei ole mitte ainult uute raamatute tutvustamise kohad, vaid teadvustavad ka inimestele, et maailmas on juba olemas hästi palju raamatuid, mis väärivad lugemist.

Vaata veel pilte Vanalinna Rahva Raamatust:

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700