Autor: Best Marketing • 14. august 2019

Balticbest 2019: Telia, Balti Jaama Turg, Tallinna Lennujaam, Põhjala

Balticbest 2019 toimub juba 30. augustil 2019 ja sel korral külastame üheskoos lahedaid Eesti ettevõtteid. Festivalipäeva raames toimub kolm erinevat tuuri ning alljärgnevalt toome teieni info teise tuuri kohta.

Teine tuur: Telia Eesti, Balti Jaama Turg, Lennujaam, Põhjala

10.15 - 11.45 Telia Eesti

Telia

Eesti juhtiv telekomiettevõte

Telia Eesti on üks suurimaid reklaamijaid riigis. Nende turundustiim jagab üritusel oma nägemust turunduse juhtimise ja koos agentuuridega vs ilma agentuurideta töötamise kohta. Loe intervjuud Telia Eesti turundusdirektori Rannu Pajuriga SIIT.

12.00 - 12.30 Balti Jaama Turg

Balti Jaama Turg

Tallinna kõige hipsterlikum jaekaubanduspind

Uus Balti Jaama Turg on unikaalne ja universaalne turg, kus inimesed saavad müüa ja osta toitu, käsitöökaupu, antiikesemeid ja veel palju muud. Kolmetasandilises hoones ja selle ees olevates kioskites müüb oma tooteid peaaegu 300 erinevat kauplejat ja poodi.

LÕUNAPAUS

13.45 - 15.15 Tallinna Lennujaam

Lennart Meri Tallinna Lennujaam

Maailma koduseim lennujaam

See pole küll suurim lennujaam maailmas, kuid kindlasti on see kõige mugavam. Endise presidendi Lennart Meri järgi nime saanud Tallinna Lennujaam on reisijate hinnangul kuni 5 miljoni reisijaga lennujaamade kategoorias Euroopa parim, mistõttu Rahvusvaheline lennujaamade ühendus Airports Council International (ACI) tunnustas Tallinna Lennujaama auhinnaga Airport Service Quality Award 2018.

15.30 - 17.00 Põhjala pruulikoda

Põhjala pruulikoda

Eesti väikepruulikodade lipulaev

Põhjala pruulikoda asutasid 2011. aastal Eesti õlleentusiastid ja kodupruulijad. Tänaseks eksporditakse oma toodangut enam kui 30 riiki maailmas, sealhulgas pea igasse Euroopa riiki.

19.00 - 01.00 Reklaamiauhindade gala & pidu Telliskivi Loomelinnakus

Reklaamiauhindade gala toimub Vaba Lava teatrikeskuses ja meelt lahutab Briti stand-up koomik John Gordillo, kelle naljade keskmes on ühtaegu imelik ja imeline turundus. Auhinnatseremooniale järgneb pidu Kärbes Kitchen & Bar’is, kus ootab lõõgastav atmosfäär koos maitsva söögi ja joogiga. Parimaid muusikapalasid mängib DJ Liisi Voolaid.

Kohtumiseni juba 30. augustil Balticbestil!

Tuurid täituvad kiiresti – REGISTREERU SIIN!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700