Autor: Best Marketing • 20. juuni 2019

Balticbest 2019: Pipedrive, Apollo ja O'Learys, SEB, Liviko

Balticbest 2019 toimub juba 30. augustil 2019 ja sel korral külastame üheskoos lahedaid Eesti ettevõtteid. Festivalipäeva raames toimub kolm erinevat tuuri ning alljärgnevalt toome teieni info kolmanda tuuri kohta.

Registreeru Balticbest 2019 loovusfestivalile

Kolmas tuur: Pipedrive, Apollo ja O'Learys, SEB, Liviko

10.15 - 11.45 Pipedrive

Pipedrive

Üks Euroopa edukaim idufirma

Pipedrive asutati 2010. aastal ja nende pilvepõhist tarkvara kasutab tänaseks 85 000 ettevõtet üle kogu maailma. Nende takrvara näol on tegemist müügijuhtimise tööriistaga, mis aitab väikestel müügimeeskondadel keerulisi või pikaajalisi müügiprotsesse hallata. Nende lahe kontor, tugev organisatsioonikultuur ja missioon on neist teinud ühe Eesti ihaldusväärseima tööandja.

12.00 - 12.30 Apollo ja O'Learys

Apollo
Foto: Oleg_Harchenko

Eesti meelelahutushiid

Apollo on Eesti meelelahutusmaailma põhjalikult muutnud. Nende 16 raamatupoodi, 6 kino ja 3 O'Learyse restorani on kõik omavahel seotud, mis loob klientidele varasemast täiesti teistsuguse kogemuse. Apollo Grupp on hea näide, kuidas fookust kaotamata äri laiendada. 2016. aastal võitis Apollo rahvusvahelise teenusedisaini auhinna (The Global Service Design Award).

LÕUNAPAUS

13.45 - 15.15 SEB Pank

SEB

Pank, kus klient on kuningas

Enam kui 1000 töötajaga SEB on üks Eesti suurimaid panku, mis on aastate jooksul tõestanud oma usaldusväärsust ja suutlikkust kohaneda klientide muutuvate vajadustega. Suur osa SEB turundusest ja kommunikatsioonist tehakse majasiseselt ning ühtlasi rajatakse teed ülebaltiliseks turunduseks.

15.30 - 17.00 Liviko

Liviko
Foto: Rait Tuulas

Vana Tallinna kodu

121 aastat tagasi asutatud Liviko tegutseb kõigis kolmes Balti riigis ning ühendab endas enam kui sajandi jagu traditsioone ja uuenduslikku tehnoloogiat. Lisaks kangete alkohoolsete jookide valmistamisele tegeleb ettevõte ka karastusjookide tootmisega. Liviko ekspordib rohkem kui 40 riiki maailmas ja impordib Baltimaadesse maailma tuntumaid alkoholibrände.

19.00 - 01.00 Reklaamiauhindade gala & pidu Telliskivi Loomelinnakus

Reklaamiauhindade gala toimub Vaba Lava teatrikeskuses ja meelt lahutab Briti stand-up koomik John Gordillo, kelle naljade keskmes on ühtaegu imelik ja imeline turundus. Auhinnatseremooniale järgneb pidu Kärbes Kitchen & Bar’is, kus ootab lõõgastav atmosfäär koos maitsva söögi ja joogiga. Parimaid muusikapalasid mängib DJ Liisi Voolaid.

Parimad juhtimispraktikad ja turundusnipid, ettevõtete külastused ja uued tutvused - tutvu programmiga ja registreeru Balticbest 2019 loovusfestivalile. Kohtade arv on piiratud.

Kohtumiseni juba 30. augustil Balticbestil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700