Balticbest 2019: Bolt, Rataskaevu 16, Velvet, La Muu

Balticbest 2019 toimub juba 30. augustil 2019 ja sel korral külastame üheskoos lahedaid Eesti ettevõtteid. Festivalipäeva raames toimub kolm erinevat tuuri ning alljärgnevalt toome teieni info esimese tuuri kohta.

Registreeru Balticbest 2019 loovusfestivalile

Esimene tuur: Bolt, Rataskaevu 16, Velvet, La Muu

10.15 - 11.45 Bolt (endine Taxify)

Bolt  

Maailma tuntuim Eesti ettevõte

Enam kui 30 riigis tegutsev ja rohkem kui 25 miljoni kasutajaga Bolt on kasvanud peadpööritava kiirusega ning käivitab järjest uusi teenuseid nagu toidu kojuvedu ja teenus erivajadustega inimesele. Nende eesmärk on linnas liiklemine lihtsamaks, kiiremaks ja usaldusväärsemaks teha. Tegemist on ühe maailma kiiremini kasvava transpordiplatvormiga, mille asutas 2013. aastal Markus Villig.

12.00 - 12.30 Rataskaevu 16

Rataskaevu 16  

TripAdvisor'i järgi pealinna parim restoran

Teenindus, kvaliteet ja hubasus teevad sellest koha, kuhu tahaks alati tagasi minna. Toidud on värsked ja loomingulised ning nende enda tehtud käsitööleib viib keele alla. Rataskaevu 16 on võitnud nii kohalike kui ka turistide südamed ja hoiab TripAdvisor'i reisiportaalis jätkuvalt esimest kohta. Ettevõtte omanik Rain Tunger jagab oma nägemust erakordse kliendikogemuse loomisest.

13.45 - 15.15 Velvet

Velvet  Foto: Photographer: Oleg Hartsenko

Tallinna kõige empaatilisem agentuur

35 töötajaga strateegilise disainiagentuuri klientide seas on näiteks Eesti Rahvusmuuseum, Sportland, Varrak, Enics, Ericsson, NATO, Danske Bank, WHO, Eesti Kaitsetööstuse Liit, NOW! Innovations, Viru Keskus, Tallinna Tehnikaülikool, Riigikantselei, Eesti Maksu- ja Tolliamet, Elering, Starman, Novira Capital, MarkIT, Teleport, SEB Pank, Enterprise Estonia, Skype, Eesti Pank, Vital Fields ja veel paljud teised. Loe intervjuud Velveti partneri ja disainijuhi Janno Siimariga SIIT.

LÕUNAPAUS

15.30 - 17.00 La Muu

La Muu  

Eestlaste külmad südamed sulatanud jäätisetootja

La Muu alustas tegevust 2012. aastal ja on selle ajaga saavutanud Eestis 22% turuosa 0,5 liitriste jäätiste segmendis ning nende imemaitsvaid ökojäätiseid müüakse enam kui 280 kohas. Hiljuti investoritelt lisaraha küsinud ja vaimukate tekstide poolest tuntud La Muu teatas Facebook'is, et lisaks senisele kolmele omanikule on ettevõttel nüüd veel 1800 omanikku.

19.00 - 01.00 Reklaamiauhindade gala & pidu Telliskivi Loomelinnakus

Reklaamiauhindade gala toimub Vaba Lava teatrikeskuses ja meelt lahutab Briti stand-up koomik John Gordillo, kelle naljade keskmes on ühtaegu imelik ja imeline turundus. Auhinnatseremooniale järgneb pidu Kärbes Kitchen & Bar’is, kus ootab lõõgastav atmosfäär koos maitsva söögi ja joogiga. Parimaid muusikapalasid mängib DJ Liisi Voolaid.

Parimad juhtimispraktikad ja turundusnipid, ettevõtete külastused ja uued tutvused - tutvu programmiga ja registreeru Balticbest 2019 loovusfestivalile. Kohtade arv on piiratud.

Kohtumiseni juba 30. augustil Balticbestil!

Jaga lugu:
Seotud lood
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700