Autor: Kristi Remmik • 5. juuni 2019

Balticbest 2019 loovkonkurss on avatud!

Kuuendat korda toimuv Balticbest loovtööde konkurss paneb omavahel võistlustulle sarnaste väljakutsetega silmitsi seisvad ettevõtted. Usume, et nendes ettevõtetes on peidus suured ideed!

Juba teist aastat ootame osalejaid ka väljastpoolt Balti riike ehk oodatud on väikeriigid kogu Euroopast (alla 5milj elanikkonnaga), näiteks sinna alla lähevad Balti riigid, Sloveenia, Horvaatia, Iirimaa, Island jm.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700