31. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reet Roos: Kui vanasti said meie juures tööd kunstnikud ja luuletajad, siis täna töötavad meil analüütikud ja matemaatikud

Reet Roos
Foto: Andres Haabu, Äripäev
Ettevõtja Reet Roos ei jäta muljet nagu oleks ta pidanud edu ja hea teenistuse nimel hirmsasti pingutama. Ajaloolaseharidusega targa ja elurõõmsa naise käes oleks kõik õnnestunud justkui mängeldes, kuid tegelik elu nii roosiline ei ole.

Sa oled öelnud, et ettevõtlusega peab alustama noorelt. Sina vist esimese miljoni teenisid ka võrdlemisi noorelt. Kuidas see äripisik sind nakatas?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700