18. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe: Anna tarbijale sisu, mida ta saab jagada

Coca-Cola
Maailma kõige väärtuslikum joogibränd, suurima fännide arvuga brändi lehekülg Facebookis, armastatud bränd nendegi jaoks, kes ise toodet ei tarbi – kuidas on Coca-Cola end sellisele positsioonile turundanud? „Lähtume sellest, mis on meie tarbijale oluline. Tähtis on anda talle sisu, milles ta saab osaleda ja mida ta saab jagada. Andes õige sisendi, jagab tarbija seda meie eest,“ rääkis Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe 16. detsembril Best Marketing Clubis.

Kümme aastat Coca-Colas töötanud Rajamäe selgitas, et Coca-Cola kaubamärki omab ning strateegilise turunduse ja reklaami eest vastutab The Coca-Cola Company. Jookide tootmise, jaotuse ja kaubandusturundusega tegelevad aga villijad. Baltikumis villib ja müüb Coca-Cola tooteid maailma suuruselt teine villimispartner, 28 riigis tegutsev Coca-Cola HBC.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700