10. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu parim reklaamiagentuur MILK: „We suck less!“

Leedu digireklaami tase veel suhteliselt nõrk, kliendid panustavad jätkuvalt traditsioonilisele meediale. Leedu reklaamifestivali Adrenalinas suurvõitja oli sel aastal rahvusvahelistesse kettidesse mitte kuuluv agentuur MILK, kellel õnnestus võita pea 25% kõikidest auhindadest, sh festivali peaauhind. Kui Hando Sinisalu küsis agentuuri MILK kaasomanikult ja loovjuhilt Rimantas Staneviciuselt nende ülekaaluka võidu põhjuste kohta, oli vastus aus ja konkreetne: „We suck less!“.

Mai viimasel nädalavahetusel Vilniuses toimunud Leedu reklaamifestivalil Adrenalinas osales Best Marketingist Hando Sinisalu, kes vestles seal MILKi loovjuhi Rimantas Staneviciusega, New loovjuhi Tomas Ramanauskasega ning žürii esimehe Pavel Fuksaga Y&R Prahast.

Lisaks konverentsidele ja töötubadele auhinnati festivalil viimase aasta parimaid Leedu reklaame ja kampaaniaid. Kokku osales konkursil ca 300 tööd ja neid hindas rahvusvaheline žürii. Adrenalinase suurvõitja oli sel aastal rahvusvahelistesse kettidesse mitte kuuluv agentuur MILK. Agentuuril õnnestus võita pea 25% kõikidest auhindadest, sealhulgas festivali peaauhind.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700