5. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu: ''Müüme mobiilse interneti liitumisi juba rohkem kui kõneliitumisi''

on hariduselt Tallinna Tehnikaülikooli lõpetanud elektroonikainsener, kellel on lisaks ärijuhtimise magistrikraad Tartu Ülikoolist. Andruse abikaasa Aive on Eesti Suhtekorraldajate Liidu president, kes juhib ka isiklikku suhtekorraldusbürood LH Concept. Hobideks Andrusel ja Aivel reisimine maailma erinevates nurkades, seljakott seljas. Nende reisiveebi saab vaadata siit: www.reisiveeb.ee. Kakskümmend viis aastat on Andrus laulnud Tehnikaülikooli Akadeemilises Meeskooris.

Andrus Hiiepuu

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700