Autor: Best Marketing • 24. jaanuar 2024

Tänasest saavad FOX ja FOX LIFE uue nime ja visuaalse identiteedi

The Walt Disney Company Põhjamaade ja Baltikumi haru võtab täna s.o 24. jaanuaril kasutusele uue nime ja silmatorkava visuaalse identiteedi, kui FOX-ist ja FOX Life-ist saavad FX ja FX Life.

FX ja FX Life jätkavad tuttava ja armastatud sisu pakkumist, tuues kohaliku publikuni esmajärgulist meelelahutust, sealjuures parimaid rahvusvahelisi sarju. „Tänasest, kui FOX ja FOX Life muutuvad FX-iks ja FX Life-iks, ühtlustub meie üldine meelelahutussisu voogedastusplatvormiga Disney+, jätkates samal ajal fännidele nende lemmiklugude pakkumist," ütles The Walt Disney Company Nordic & Baltic SVP ja juht Hans van Rijn ja lisas, et uute saadete hulka kuuluvad „Only Murders in The Building“, mille peaosas mängivad Steve Martin ja Martin Short, „Will Trent“, uus kriminaaldraamasari, mis põhineb Karin Slaughteri bestseller'il, ning 10 Emmy auhinnaga pärjatud „The Bear“, mis jälgib noore peakoka teekonda Chicago kulinaariamaailmas. Siia hulka kuuluvad tema sõnul ka globaalsed hitisarjad nagu “Grey's Anatomy,” “Criminal Minds,” “This is Us,” “Castle,” “9-1-1,” ja palju muud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700