Autor: Laura Reiter • 2. november 2022

Vaata, millised on TOP 3 edukaimat kommunikatsiooniettevõtet

Tänavusel Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil tunnustati Eesti parimaid suhtekorraldusettevõtteid. Vaata, kes jõudsid kolme parima sekka.
Tänavused suhtekorraldusfirmade TOPi võitjad. Vasakult: Corpore omanik Aleksandra Moorast, Akkadiani partner Kadri Lainas, META Advisory uue äri juht Ann Hiiemaa ja Corpore omanik Janno Toots.
Foto: Raul Mee

2021. aasta majandusaastaaruande põhjal jagavad tänavu suhtekorraldusfirmade TOPi esimest ja teist kohta META Advisory ja Akkadian. Ann Hiiemaa META Advisoryst kommenteeris, et nende edu taga on inimesed ja soosivad igati oma inimeste arengut. Akkadiani partneri Kadri Lainase sõnul on nende edu võti rahulolevad kliendid ning ka töötajad, kes vahel ära lähevad, aga siiski Akkadianisse tagasi tulevad, kuna tõdevad, et Akkadianis on parem.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700