Autor: Andre Anni • 24. jaanuar 2024

Netflixi tellijate arv tegi järsu hüppe

Tellijate arvu kasvu vedas peamiselt tugev telesaadete valik, sealhulgas "Squid Game: The Challenge", mis põhineb Netflixi enimvaadatud telesarjal.
Foto: Reuters/Scanpix
Netflixi neljanda kvartali tellijate arv kasvas järsult, ületades nii Wall Streeti kui ka enda prognoosi.

Ettevõte teatas teisipäeval, et detsembriga lõppenud kvartalis lisandus 13,1 miljonit tellijat, mis on ettevõtte kõigi aegade suurim neljanda kvartali tellijate kasv, ületades kõvasti algselt prognoositud 8,97 miljonit tellijat. See tõi kogu tellijate arvu 260 miljonini, vahendab Reuters.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700