Autor: Heli Künnapas • 22. detsember 2023

Võlgades vaevlevad meediahiiglased planeerivad liitumist

Kahe meediahiiglase liitumine looks ettevõtte, mis oleks jälgijate arvult teiselt kohal.
Foto: Reuters/Scanpix
Hollywoodis lahvatas kolmapäeval uudis, et kahe suure meediahiiglase juhid on kohtunud ning arutanud võimalikku ühinemist. Analüütikute hinnangul teeks see mõlema ettevõtte olukorra aga veelgi hullemaks, vahendas Wall Street Journal.

Erinevad meediaväljaanded teatasid kolmapäeva hilisõhtul, et Warner Bros Discovery tegevjuht David Zaslav kohtus selle nädala alguses Paramount Globali tegevjuhi Bob Bakishiga, et arutada võimalikku tehingut. Ametlikke kõnelusi veel ei peeta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700