Autor: Heli Künnapas • 13. detsember 2023

Netflix avalikustas esimest korda vaatajaskonna andmed

Netflixi kaasasutaja Reed Hastings (vasakul) ning ettevõtte praegune tegevjuht Ted Sarandos.
Foto: Reuters/Scanpix
Esimest korda läbi aegade avalikustas Netflix andmed selle kohta, kui palju inimesi erinevaid saateid ja sarju vaatab. Ettevõtte esindajate sõnul on see esimene aruanne, kuid edaspidi muutuvad need regulaarseks, vahendas Bloomberg.

Voogedastusteenuse kõigi aegade kõige üksikasjalikum avalikustamine, mille Netflix praegu tegi, järgnes kuudepikkusele võitlusele Hollywoodi ametiühingute ja suuremate stuudiote vahel. Pärast kahte streiki said stsenaristid ja näitlejad voogedastustöö eest rohkem hüvitist ning nende töötasu sõltub osaliselt saadete ja sarjade vaatajate hulgast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700