Autor: Best Marketing • 20. juuni 2024

Selgusid Eesti inimeste lemmik toidubrändid

Kantar Emori mais läbi viidud uuringust selgub, et sarnaselt eelmisele aastale peavad Eesti tarbijad kõige meeldivamateks toidubrändideks maiustusebrändi Kalev ning lihabrändi Maks&Moorits. Kolmandale kohale on tõusnud paaris eelnevaski uuringus esiviisikusse mahtunud piimabränd Alma.
Karumsi kohukesebränd jõudis tabelis nii kõrgele kohale esmakordselt.
Foto: Andras Kralla

Almale järgnevad eeskätt kohukesebrändina tuntud Kārums, mis jõudis nii kõrgele kohale esmakordselt, ning läbi kaheksa-aastase uuringuajaloo meeldivamate toidubrändide esiviisikus püsinud Merevaik. Ülinapilt jäi esiviisikust välja üks kõige tuntumaid toidubrände ‒ lihabränd Rakvere.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700