Autor: Paavo Siimann • 29. mai 2024

Kuidas edukalt kommunikeerida nii häid kui kehvasid majandustulemusi

"Finantsuudised fookuses" saates arutavad iduettevõtte Veriff kommunikatsioonijuht Karita Sall ja kommunikatsioonibüroo Corpore juht Janno Toots, kuidas tõhusalt ettevõtte majandustulemusi kommunikeerida ning jagavad nii edulugusid kui ka õppetunde.
Fotol vasakult: Paavo Siimann, Karita Sall ja Janno Toots.
Foto: Mai Kroonmäe

Saatejuht Paavo Siimann uurib, kuidas numbrid lugu rääkima panna, millised finantsteemad meediat enim huvitavad, kuidas meediasuhtlust ajastada ja milliseid võtteid kasutada sisekommunikatsiooni tõhustamiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700