Autor: Laura Reiter • 20. mai 2024

Kernu mõisa tegevjuht: B2B otsesuhtlusel on mõisa turundamisel võtmeroll

Eesti turismiettevõtetele suunatud turismiettevõtete teenusedisaini meistriklassi 1. grupi võitja Kernu mõisa tegevjuhi Meelis Kolki sõnul panustavad nad ennekõike tugevalt Google’i otsingumootorile ja B2B otsesuhtlusele.
Fotol vasakult: Krista Ruus (Kernu mõis), Ulvi Vahtra (Kernu mõisa mentor teenusdisaini meistriklassi raames), Meelis Kolk ja Helle Isakannu Kernu mõisast, Allan Valm (Digital Elegance), Karl-Ingemar Viilver (EASi ja KredExi ühendasutus).
Foto: InterAct

Millega Kernu mõis tegeleb? Kuidas tutvustaksite seda inimesele, kes teie ettevõtmisest väga vähe või üldse kuulnud pole?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700