Autor: Best Marketing • 27. märts 2024

Räppar Nublust sai Eesti reklaaminägu

Visit Estonia alustas Helsingis ja selle lähiümbruses turunduskampaaniat, et meelitada kultuurist ja sündmustest huvituvaid Soome turiste Eestisse puhkust veetma. Kampaania reklaaminäoks on põhjanaabritele Soome eurolaulult tuttav räppar Nublu, kirjutab Puhka Eestis veebiportaal.
Räppar Nublu soomlastele suunatud reklaamis.
Foto: Puhka Eestis

Kampaania sihikul on Helsingi ning selle lähiümbruse ehk Uusimaa piirkonnas elavad 25-55-aastased reisi- ja kultuurilembesed mehed ja naised. Turunduskampaania levib peamiselt suuremates digikanalites nagu Meta, Google ja TikTok, ent reklaamid ilmuvad ka Soome trükimeedias ja telekanalites, kirjutab Puhka Eestis portaal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700