Autor: Best Marketing • 5. märts 2024

I Land Sound tegi maailma suurfestivalidele ringmajanduses silmad ette

Elamusfestival I Land Sound pälvis Londonis maineka A Greener Future roheauhinna ringmajanduse kategoorias. Konkurentsis maailma suurfestivalidega paistis Eesti festival silma kõige läbimõelduma jäätmeringluse ja taaskasutuse poolest.
I Land Sound pälvis maineka A Greener Future roheauhinna A Circular Festival kategoorias.
Foto: Chris Cooper

Kaheksa tuntud festivali seast valiti I Land Sound võitjaks A Circular Festival kategoorias. A Greener Future hindas festivali parimaks jäätmete vähendamise, taaskasutamise ja ringlussevõtu ning jäätmeringluse ahela läbipaistvuse poolest nii festivalialal kui väljaspool.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700