Autor: Laura Reiter • 28. veebruar 2024

Aasta Turundustiim 2023 nominent LHV: oleme nagu turunduse Šveitsi taskunuga

LHV turundustiimi juht Veronika Veskimets sõnas, et nende tiim on väike, kuid ülimalt efektiivne, teenindades tervet LHV Groupi alates strateegiate loomisest kuni meedia planeerimiseni. Lisaks märkis ta, et nad ei karda veidi kõmu tekitada.
LHV turundustiim
Foto: Rene Lutterus

Mis te arvate, millega on teie tiim nominatsiooni ära teeninud ehk millega olete silma paistnud?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700