Autor: Best Marketing • 30. jaanuar 2024

Top Tööandja uuring: millistes ettevõtetes soovitakse enim töötada?

CV.ee viis läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mille käigus selgusid tööandjad, kelle juures soovitakse enim töötada. Uuring kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Lisaks 2024. aasta parimale tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.
Foto: Andras Kralla

CV.ee müügijuht Indrek Harjak kommenteeris: “Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist. Ettevõtetel, kes on tunnistatud Top Tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700