Autor: Helen Roots • 23. jaanuar 2024

Rahvusvahelise TOP-tööandja tiitli pälvisid nii Eesti telekomi- kui kaubandusettevõte

Top Employers Institute kuulutas taas välja aasta parimad tööandjad ja mõlemad tunnustuse teeninud Eesti ettevõtted tõid tiitli koju juba teist korda.

Top Employer Institute hindab programmis osalevaid ettevõtteid personalivaldkonna parimate praktikate küsimustiku tulemuste põhjal. See uuring hõlmab kuut personalisuunda, mis omakorda koosnevad 20 teemast, mille hulka kuuluvad muu hulgas töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, ettevõtte sotsiaalne vastutus, mitmekesisus, võrdne kohtlemine ja kaasamine, heaolu ja palju muud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700