Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 18. jaanuar 2024

Turundajate Liidu uus juht: oleme võtnud fookusesse Eesti agentuuride ekspordi

Turundajate Liidu uus tegevjuht Kadi Aguraijuja ütleb, et tahab ametis jätkata tehtud töö hoidmisega ja aidata 20 turundusettevõtet ka välisturgudele.
Turundajate Liidu värske tegevjuht Kadi Aguraijuja.

Küsimusele, mida soovib TULI vastne juht korda saata, vastas Aguraijuja, et kindlasti soovib ta hoida kõike seda, mida TULI on juba aastaid teinud, mille hulka kuuluvad muu hulgas Kuldmuna ja TULImust konkursside ning Making Sense'i konverentside korraldamine. Ise sooviks ta aga juurde tuua üritustesarja, mis tooks fookusesse ka ebaõnnestumised. "Arvan, et need aitaksid liikmeid üksteisele lähemale tuua," sõnas ta ja lisas, et kõige rohkem õpitakse just vigadest ja ka üksteise vigadest saab õppida. Lisaks tõi Aguraijuja välja, et soovib liikmetele läbi viia vajaduspõhiseid workshop'e, koolituse ja seminare ning kutsuda ellu loovust edendav formaat, kus liikmed saaksid end loominguliselt välja elada väljaspool oma igapäevast tööd ja tellimuste raami.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700