Autorid: Laura Reiter, Keit Ausner • 13. detsember 2023

Maarja Kaalep: võib juhtuda, et TikTokis tuleb bränd, visuaalne keel ja strateegiline eesmärk kõrvale jätta

Apollo Kino Baltikumi müügi- ja turundusjuht Maarja Kaalepi sõnul soovivad nad oma äriotsustes minna veelgi rohkem andmepõhisemaks. Lisaks märkis ta, et TikTok hakkab aina enam trendima, kuid turundaja jaoks võib selle kasutamine osutuda väljakutseks.
Apollo Kino Baltikumi müügi- ja turundusjuht Maarja Kaalep.

Maarja Kaalepi sõnul on üheks nende uue aasta turundusplaanidest vaadata üle kanalid, mille kaudu klientidele kommunikatsiooni edastada. Ta nentis, et neil töötab e-kiri kui turunduskommunikatsiooni kanal hästi, kui sealne info on relevantne. „Kuna meil on lojaalsusprogramm, mille taga on suur osa Eesti rahvast, siis tänu sellele on võimalik saata klientidele relevantseid sõnumeid ja tulemused näitavad, et avamisprotsendid jäävad isegi 70 juurde,“ märkis ta ja lisas, et samas on nad muutmas sõnumite fookust. „Kui seni oleme rõhku pannud filmidele ja kinotoodetele, siis arvestades seda, et meie konkurendid on teised meelelahutusasutused ja -üritused, siis oleme otsimas lahendusi, kuidas kliendikogemust veelgi laiendada,“ selgitas Kaalep ja täpsustas, et selleks on näiteks erinevad eriüritused. Tema kogemus ütleb, et kliendid ja kinod ootavad seda ja nii on neil plaanis sellele veelgi rohkem rõhku panna.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700