Autor: Laura Reiter • 20. oktoober 2023

Bauhof sai uue müügi- ja turundusjuhi

Bauhofi müüki ja turundust asus juhtima pikaajalise jaekaubanduse kogemusega Marge Kikas. Varasemalt on ta töötanud müügiosakonna juhi ja ostudirektorina Maximas ning 12 aastat ostudirektorina ettevõttes ABC Supermarkets.
Bauhofi uus müügi- ja turundusjuht Marge Kikas.

Marge Kikase sõnul tehti talle pakkumine võtta vastu väljakutse ja huvitav teekond Bauhofis. "Mulle tundus väga põnev teha midagi teises sektoris kui seni ehk minna toiduainete valdkonnast DIY sektorise - totally out of box", selgitas ta ja lisas, et eesmärgid järgmiste aastate osas on suured ja neid on päris palju, alustades äriliste eesmärkide saavutamisest ja brändi tuntuse tõstmisest kuni protsesside efektiivsuse suurendamiseni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700