Autor: Laura Reiter • 20. september 2023

Solaris Delice sai rebrändingu tulemusel vahemerelise hõnguga enesekindlama näo

Delice'i kontseptsioon, logo, visuaalne identiteet, kaupluse sisekujundus ja reklaamikeel on saanud täieliku uuenduse. Rebrändingu taga seisnud agentuuri Velvet loovjuht Kristian Kirsfeldt ja disaini- ja sisearhitektuuribüroo Vaikla Disain asutaja Argo Vaikla selgitasid, kuidas selline suur projekt sündis.
"Brändi ja sisekujundusse jõudnud vahemere urban-marketi miljööst tuntud sümbolid, nagu triibulised markiisid, katuste motoovid ja motoroller-kaubakäru,” selgitas Velveti loovjuht Kristian Kirsfeldt.
Foto: Egert Kamenik

Disaini- ja sisearhitektuuribüroo Vaikla Disain asutaja Argo Vaikla ütles, kõigepealt tegid nad Velveti ja Selveri meeskonnaga ajurünnaku, et mis assotsiatsioonid üldse Delice'i poega tekivad. “Läbi käisid märksõnad “delikatess”, “eksootiline”, “eriline kaubavalik”, “koht, mis käivitab fantaasiaid”, “isuäratav” ning “päikeseline õhkkond”, kirjeldas Vaikla teekonna algust ning lisas, et nende ideede pinnalt jõutigi vahemereliku linnaturu kontseptsioonini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700