Autor: Best Marketing • 25. juuli 2023

Carlsberg Grupp valis uueks meediapartneriks Dentsu agentuuri iProspect

Alates järgmise aasta jaanuarist teenindab maailma ühte juhtivat õlletootjat Carlsberg Gruppi ja selle Eesti äriüksust Saku Õlletehast Dentsu gruppi kuuluv agentuur iProspect. Lisaks Eesti turule vastutab iProspect meediategevuste eest 33 riigis üle maailma.

iProspect osutus valituks peale põhjalikku konkurssi, mille raames suudeti silma paista läbi oma strateegilise nägemuse, loova mõtlemise ning andmekeskse lähenemise. Rahvusvahelisel tasandil juba alanud agentuuri vahetuse protsess kestab 2024. aasta jaanuarini, kui iProspect hakkab vastutama meediaostude, -planeerimise ning –strateegia eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700