Autor: Best Marketing • 7. juuli 2023

Piletilevi Group laieneb Rumeeniasse

Baltimaade suurim ja tuntuim piletimüügiplatvorm Piletilevi Group omandab enamusosaluse Rumeenia vanimas ja 30-protsendilise turuosaga kindlat liidripositsiooni omavas piletimüügiettevõttes Bilete.ro.
Piletilevi Grupi juht Sven Nuutmann
Foto: Andras Kralla

Piletilevi Groupi partneri ja juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul omandab Piletilevi Group kolmapäeva õhtul Bukarestis allkirjastatud lepingu järgi Rumeenia ettevõttes 80,2-protsendilise osaluse, 19,8 protsendiga jäävad ettevõttesse Bilete.ro senised osanikud. Ettevõtte juhatuse esimehena jätkab Andreea Pop.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700