Autor: Best Marketing • 9. märts 2023

Tridens sai meremotiividest inspireeritud uue kuue

Hulgimüüja Tridens avalikustas täna oma uue ettevõtte visuaalse identiteedi. Uus logo ja bränd tähistavad Tridensi liikumist ettevõttena uude peatükki ning annavad jõudu, et juhtida ettevõtte sortimendis olevate kaubamärkide head käekäiku kogu Baltikumis, ütles Tridensi turundusjuht Ergi Asten.
Tridensi uue visuaalse identiteedi töötas välja Vilniuses asuv strateegilise disaini stuudio Great and Golden.

Uue Tridensi visuaalse identiteedi (corporate visual identity – CVI) töötas välja Vilniuses asuv strateegilise disaini stuudio Great and Golden, mis on osa Clinic212 loomingulisest kollektiivist. „Võtsime nendega ühendust, sest uskusime, et nende loovus ja ideed muudavad Tridensi täpselt selliseks, nagu seda vaja oli,“ ütles Tridensi tegevjuht Janno Hert.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700