Autor: Laura Reiter • 7. märts 2023

Aasta Turundustiim 2022 nominent Pakendikeskus: koostöö agentuuriga Tabasco on võtmetähtsusega

Pakendikeskus on nomineeritud Aasta Turundustiimi tiitlile teist aastat järjest. Pakendikeskuse uue turundusjuhi Annika Sillaotsa sõnul on nende edu võti balansseeritud aktuaalsed teemad emotsionaalse humoorika lähenemise ja originaalsete loovlahendustega.
Pakendikeskuse uus turundusjuht Annika Sillaots.
Foto: Mariken Nikker

Küsimusele, millega on tema hinnangul nad nominatsiooni ära teeninud ja millega enim silma paistnud, vastas Annika Sillaots, et Pakendikeskuse turundus on alati päevakohane, reageerides kiirelt aktuaalsetele teemadele. „Meie kommunikatsioonis on balansseeritud aktuaalsed teemad emotsionaalse humoorika lähenemise ja originaalsete loovlahendustega ehk suurepärane koostöö reklaamiagentuuriga Tabasco on olnud võtmetähtsusega,“ sõnas ta ja lisas, et reklaamid kõnetavad sihtrühma ja mis eriti oluline – need levivad orgaaniliselt hästi, muutudes kiirelt viral'iks. See kõik on aidanud Sillaotsa sõnul kaasa brändi tuntuse tõstmisele ja lisaks aitab julge originaalne lähenemine eristuda paljudest teistest brändidest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700