Autor: Laura Reiter • 22. veebruar 2023

Karjäärilugu: 3 aastaga turunduse praktikandist link building manager'iks

Kaup24 link building manager'i Liisa Püssi sõnul ei tähenda link building juba ammu seda, et mida rohkem linke erinevates lingibaasides, seda uhkem. Ta lisas, et see on muutunud kestvaks protsessiks, mis on ka osaks brändingust ja teistest turundustegevustest.
Liisa Püss: "SEO on valdkond, milles ei hakka igav, kuna pidevad uuendused käivad käsikäes üldise digiarenguga."

Liisa Püss on Kaup24 ja Pigu Groupiga seotud olnud 2019. aasta suvest, kui sattus Kaup24 praktikale. "Olin sel ajal TalTechis ärinduse bakalaureuse õppes ja otsisin erialast praktikat," märkis ta ja lisas et kuna Kaup24 kui suur e-pood kõnetas teda, siis tundis ta juba siis, et sellest kogemusest võib saada hea stardipunkt erialasel karjääriteel. Niisiis otsustas ta turunduspraktikandi kohale kandideerida, vaatamata sellele, et kuulutuses olev lühend SEO talle sel ajal suurt midagi ei öelnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700