Autor: Erki Alas • 29. september 2022

SEO ekspert selgitab: kuidas Eesti turul veebilehele efektiivselt linke ehitada?

Tänavusel Best Internet konverentsil esines videovahendusel Eesti üks tuntumaid SEO eksperte Karl Kangur, kes rääkis pikemalt, mis on Eesti turu mõistes kõige tähtsam tegur tugeva SEO vundamendi ehitamisel.
SEO ekspert Karl Kangur.

Kangur alustas kohe väitega, et SEO trendide tähtsust mõistetakse siinmail mõnevõrra valesti. Eesti- ning ingliskeelne turg on tema sõnul SEO konkurentsi osas nagu öö ja päev. „Siinsel turul saab hakkama palju vähemaga, kui arvestada mõne tähtsama teguriga,“ sõnas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700